Treflytting

Treflytting og replanting av trær

Vi har mange års erfaring med flytting og replanting av trær. Treflytting kan være en kompleks og tidkrevende prosess, men vårt team har ekspertisen som trengs for å få jobben gjort på en trygg og effektiv måte. Vi har også et sterkt fokus på å bevare treet på best mulig måte gjennom hele prosessen.

Å flytte et tre kan være en utfordrende oppgave, og det er viktig å ha riktig utstyr og erfaring for å unngå skade på treet eller omgivelsene. Vi tar alltid nødvendige forholdsregler for å sikre at treet er trygt under flyttingen, og vi har utviklet teknikker som bevarer rotsystemet og andre deler av treet så mye som mulig.

En av de største fordelene med treflytting er at det gir muligheten til å bevare trær som ellers ville blitt kuttet ned på grunn av utbygging eller andre prosjekter. Å bevare et voksent tre kan bidra til å bevare lokal økologi og skape en grønnere by.

Det er viktig å sikre at treet blir plantet på riktig sted og i riktig jordsmonn for å sikre overlevelse på lang sikt.

Vi er stolte av å ha hjulpet mange kunder med treflytting gjennom årene, og vi ser alltid fram til å ta på oss nye utfordringer. Så hvis du trenger hjelp med å flytte et tre, eller hvis du lurer på om treflytting er en mulighet for deg, kan du kontakte oss for en uforpliktende samtale og befaring. Vi er klare til å hjelpe deg med å bevare din verdifulle grønne arv!